ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN


De waarde van een woning wordt voor een groot deel bepaald door de uitstraling. U wilt niet te veel tijd en werk steken in de uitstraling van uw woning. Daarom kiezen steeds meer mensen voor onderhoudsarme ramen en deuren. Met aluminium ramen en deuren kunt u uw woning een stijlvol en modern uiterlijk geven. Er is veel variatie mogelijk in kleur, uitstraling en vormgeving.
 

De voordelen van aluminium ramen en deuren:

  • Aluminium is maatvast. Er is daardoor nauwelijks sprake van inkrimping of uitzetting bij warm, koud of vochtig weer.
  • Aluminium ramen en deuren zijn gunstig voor de stookkosten en zijn goed geïsoleerd.
  • Aluminium ramen en deuren zijn gemakkelijk te reinigen en onderhoudsarm.
  • Duurzaam en recyclebaar.
Onze vakmensen zorgen voor een correcte plaatsing van uw aluminium ramen en deuren.
 

Decalu van Deceunink

Deceuninck staat voor maatwerk, snelle levertijd en correcte prijzen. Met de Aluminium ramen en deuren van Deceuninck leveren wij ramen en deuren die duurzaam zijn, geluidsoverlast tegengaan en goed isoleren.

Aluminium ramen en deuren

KUNSTSTOF RAMEN EN DEUREN


Levi en Deuren levert kunststof ramen en deuren van het merk VEKA. De kwaliteit van kunststof ramen en deuren is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Er wordt dan ook steeds vaker de keuze gemaakt voor kunststof ramen en deuren. De ramen en deuren zijn in talloze kleuren verkrijgbaar en kunnen geleverd worden met houtnerfstructuur en houtlook verbindingen. Daardoor zijn de kunststof ramen en deuren nauwelijks meer van hout te onderscheiden.
Wij leveren onze ramen en deuren standaard met HR++ isolatieglas. HR++ isolatieglas isoleert uw woning en zorgt ervoor dat er minder wind en kou naar binnen komt. Dit levert een besparing op de energiekosten op, de investering wordt dus uiteindelijk terugverdiend.
 

VEKA

VEKA staat voor maatwerk, snelle levertijd en correcte prijzen. Met de kunststof ramen en deuren van VEKA leveren wij ramen en deuren die duurzaam zijn, geluidsoverlast tegengaan en goed isoleren.

Kunststof ramen en deuren

(Voor)deuren


Een voordeur moet passen bij de bouwstijl van uw huis. Deze is immers voor een deel bepalend voor de uitstraling. Voordeuren zijn er dan ook in vele verschillende uitvoeringen.
 
Bij de keuze van een goede voordeur gaat het natuurlijk om meer dan alleen uitstraling. Zo wilt u ongenode gasten maar al te graag buiten de deur houden evenals kou, tocht en geluidshinder. Vanzelfsprekend denken wij graag mee als het gaat om een voordeur die bij u past.

Bekijk HIER al onze voordeuren >>>

(Voor)deuren